Электронный журнал о жизни и путешествиях

Прості правила при пошуку дешевих авіаквитків

Відпочинок і подорожі

by ShaDeRzz 3720 views 0


Прості правила при пошуку дешевих авіаквитків

- Правило двадцяти чотирьох годин: після того, як купили квиток не полінуйтеся на наступний день перевірити ціну на оплачений рейс. Якщо ціна стала нижчою, то можна скасувати бронь, більшість авіакомпаній надають дану послугу. 

- Гарячі пропозиції авіакомпаній: деякі авіаперевізники знижують ціни, якщо у них не виходить укомплектувати рейс на найближчі вихідні. Маленький секрет: більшість «гарячих пропозицій» потрібно ловити у вівторок.  

- Намагайтеся подорожувати по середах: авіаперевізники найчастіше саме по середах продають квитки по «палаючим цінами». Справа в тому, що більшість вільних місць саме по середах залишаються вільними, з-за цього авіакомпаніям доводиться продавати квитки за зниженими цінами.

- Просте правило мандрівника! Потрібно шукати напрямку за обраною ціною, а не навпаки ціни за обраними напрямками: практично всі пошуковики в інтернеті дають можливість перевіряти будь авианаправления у вашому місті – за низькою ціною. І тому краще з отриманих даних слід планувати маршрут.

- Ранкові перельоти вигідніше: вважається, що ранкові перельоти, як правило, найдешевші. Далі за зниженою ціною слідують післяобідні рейси.  

- Соціальні мережі: більшість авіаперевізників в якості піару та реклами викладають в соціальні мережі вигідні пропозиції, так що не слід ігнорувати.

- Пошук квитків вранці: авіакомпанії саме вранці пропонують найвигідніші пропозиції.

Другорядні аеропорти вигідніше: великі міста часто  «другорядні» аеропорти, вони, як правило, менше і розташовуються більш віддалено від міста. При цьому квитки в таких аеропортах дешевше.

- Подорожуй без нічого: ивиакомпании-лоукостери беруть додаткову плату за багаж і нерідко оплата перевищує вартість квитка за переліт.  

- Поштові розсилки: підписка на розсилки дасть можливість дізнатися про оновлення цін і про вигідні пропозиції.

- Бронь за шість тижнів до вильоту: Для тих, хто не збирається відстежувати гарячі квитки. Згідно зі статистикою, найбільш вигідні квитки можна придбати за шість тижнів до поїздки.

- Вигідно літати через європейські міста: лоукост Ryanair, EasyJet, Wizzair здійснюють переліт між європейськими країнами за смішними цінами: в середньому 10 євро за квиток.

Коментарі (0)

Щоб додати коментар, необхідно