Электронный журнал о жизни и путешествиях


Поява Валентинок (листівок)

Накопичилося

by Natali 6173 views 0

Поява Валентинок (листівок)

Створення першої валентинки приписується Чарльзу, Герцогу Орлеанському (1415 рік), що сидів у цей час у в'язниці, в одиночній камері, і що вирішив боротися з нудьгою шляхом писання любовних послань власній дружині. До шістнадцятого століття писання валентинок стало широко розповсюдженим явищем.

Стали виготовлятися і спеціальні дрібнички з сердечками, амурчиками та іншими архітектурними надмірностями.


  Однак до середини вісімнадцятого століття – поширення валентинок не дотягувало до "світового масштабу". На варті стояло поштове відомство. Справа в тому, що поштові послуги в той час були не по кишені навіть середнього класу. Що ще гірше – (марок не було) поштові витрати взымались в отримувача пошти. Необхідність плати твердою валютою за легковажні любовні послання невблаганно вбивала зароджується почуття. Ну а якщо бігати по селищу і особисто вручати подарунки – тоді не залишиться сил для любові...


  На щастя цивілізація подолала всі бар'єри, тепер можна послати любовний факс або визнання в любові по електронній пошті (так одружився Білл Гейтс), а самі ледачі можуть навіть позайматися сексом по телефону. Згадайте про Juno Februata і відчуйте різницю!

 

Источник: www.etost.ru

Коментарі (0)

Щоб додати коментар, необхідно