Электронный журнал о жизни и путешествиях


Найдорожчий острів у світі оцінили в 75 мільйонів доларів

Накопичилося

by Natali 7420 views 0

Найдорожчий острів у світі оцінили в 75 мільйонів доларів

Журнал Forbes опублікував список найдорожчих приватних островів. Перше місце зайняв острів Вату Вару (Vatu Vara), який коштує 75 мільйонів доларів і розташовується в районі Фіджі по сусідству з іншим островом, на якому живе актор Мел Гібсон (Mel Gibson).

Друге місце в списку займає острів Ронде (Ronde Island), що знаходиться на території Гренади. Його продають за 70 мільйонів доларів. Третє місце розділили острів Великий Ханс Лоллик (Great Hans Lollik Island), затесався серед Віргінських островів США і мексиканський острів Серральво (Cerralvo). Вони коштують по 45 мільйонів доларів.

  Для тих, кому не подобається купувати острови, журнал підготував рейтинг їх орендної плати. Тут лідирує багамський острів Муша Кей (Musha Cay), який можна зайняти всього за 325 тисяч доларів на тиждень. На другому місці - теж багамський Нигард Кей (Nygard Cay), тиждень відпочинку на ньому коштує 245 тисяч доларів. Третє місце займає знаходиться у Французькій Полінезії Моту Тані (Motu Tane), який можна зняти на тиждень за 230 тисяч доларів.
Нагадаємо, що нещодавно Forbes опублікував статтю про найдорожчому будинку миру, який будує мільярдер Тім Бліксет (Tim Blixseth). Цей будинок коштуватиме 155 мільйонів доларів, що в два рази перевищує вартість найдорожчого острови світу.

Коментарі (0)

Щоб додати коментар, необхідно